Γεωργία Μ. Γκορίλα

Μαιευτήρας, Χειρούργος, Γυναικολόγος

Γεννήθηκα στη Λάρισα. Αποφοίτησα από το 7ο Γενικό λύκειο Λάρισας και εισήχθην στην Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας.

Εκπαιδεύτηκα στη Μαιευτική – Γυναικολογία στo Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας και ολοκληρώνοντας στον απαιτούμενο χρόνο την ειδίκευσή μου, έλαβα μετά από εξετάσεις τον τίτλο ειδικότητας Χειρουργός Γυναικολόγος – Μαιευτήρας.

Εξειδικεύτηκα στην Εμβρυομητρική Ιατρική, στο Fetal Medicine Foundation, στο Kings College Hospital του Λονδίνου υπό την καθοδήγηση του «πατέρα» της αυχενικής διαφάνειας, διεθνούς φήμης καθηγητή Κύπρου Νικολαΐδη, ο οποίος αποτελεί σημείο αναφοράς παγκοσμίως για τον προγεννητικό έλεγχο.

Έχω ολοκληρώσει την μεταπτυχιακή μου εκπαίδευση στην Χειρουργική Ελάσσωνος Πυέλου και Περιναίου, στην Χειρουργική κλινική του ΠΓΝΛάρισας.

Αποτελεί προσωπικό μου στοίχημα η εφαρμογή μιας Ιατρικής υψηλών προδιαγραφών που θα πραγματώνεται με σύμμαχο μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας, γνώσεις πάντοτε για τις πιο σύγχρονες επιστημονικές εξελίξεις και σεβασμό προς τους ασθενείς, οι οποίοι με τιμούν με την εμπιστοσύνη τους.

Δεσμεύομαι πως θα φροντίζω με ιδιαίτερο ζήλο και αμέριστη εκτίμηση να κάνω την εμπειρία της εγκυμοσύνης και το θαύμα της γέννησης μοναδικά για κάθε υποψήφια μητέρα.

Δευτέρα – Παρασκευή
9:00 – 13:30 & 17:30 – 21:00

2416 007734 – 6996 884700
6947 774561

Πρωτοπαπαδάκη 10, Λάρισα

Κλείστε Ραντεβού

Το ιατρείο λειτουργεί με ραντεβού. Καλέστε τώρα για να προγραμματίσουμε την επίσκεψή σας στο ιατρείο.